• Vaega uamea

Aisea e liu samasama ai le palasitika pa'epa'e pe a uma se taimi umi?

Aisea e liu samasama ai le palasitika pa'epa'e pe a uma se taimi umi?

I se tulaga masani, o le samasama o oloa palasitika e mafua mai i le matua poʻo le faʻaleagaina o mea.E masani lava,PPe mafua ona o le matua (fa'aleagaina).Ona o le i ai o vaega itu i luga o le polypropylene, o lona mautu e le lelei, aemaise lava i le tulaga o le malamalama.E masani lava, e fa'aopoopoina le fa'amautu malamalama.Ae moPE, talu ai e leai se itu faʻavae, e le tele ni mataupu o le samasama i le gaioiga lautele poʻo le faʻaaogaina vave.PVCo le a liu samasama, lea e vavalalata vavalalata ma le fua o le oloa.I se faaupuga tuusao, o le oxidation.O luga o nisi masterbatches e faigofie ona faʻamaʻiina, o lea e manaʻomia ai le faia o togafitiga i luga o masterbatches.

I le faaopoopo atu i mea leaga ma mea leaga i totonu o le tino, ou te manatu e mafua mai i le matua.O le fa'aopoopoina o faiga fa'aantioxidant talafeagai ma vaila'au fa'aanti ultraviolet e mafai ona fa'aleleia ai le samasama o le PE ma le PP, ae o le tele o fa'alavelave fa'alavelave fa'ama'i fa'ama'i fa'amasani o le a maua ai sina samasama.E le gata i lea, o nisi faʻalapotopotoga faʻamaʻi ma vailaʻau ultraviolet e iai aʻafiaga tetee, ia faʻaeteete pe a faʻaaogaina.O loʻo faʻaopoopoina le lubricant Polymer e fausia ai se ata tifaga polymer fluoropolymer i luga o le puipui o le masini, faʻaleleia le faʻaogaina o le gaosiga o le extrusion, faʻamalosi faʻamalosi ma le vevela o le polyolefin resin, faʻaleleia le lelei o oloa ma le gaosiga, faʻaitiitia le tau o gaosiga, faʻaitiitia pe faʻaumatia gau gau, ma faʻaitiitia le lapisi. fua faatatau.

1. O loʻo i ai se mea mataʻutia e taʻua o le plasticizer i oloa palasitika, lea e masani ona taʻalo ai se matafaioi anti-matua, ae o le a faʻafefe i le ea, o lea pe a faʻaitiitia le plasticizer, o le a mou atu le lanu, ma o le a faʻaitiitia foi le elasticity o le palasitika. , lea o le a faʻafefete ai ma samasama.

2. O le samasama o pusa palasitika pe a uma le gaosiga poʻo le faʻaaogaina mo se taimi umi e mafua ona o le matua o mea faʻaaogaina, pe mafai foi ona gaosia pe a uma le faʻaleagaina.O le mea sili ona mata'utia o nisi pusa pa'epa'e pa'epa'e, e pei o isi pusa pa'epa'e fa'aliliu ma paelo palasitika.

3. O le mafuaaga masani o le matua o oloa palasitika.O le mafuaʻaga o le polypropylene o loʻo i ai se osofaʻiga i luga.O lona mautu e le lelei tele, aemaise i le tulaga o le faʻamago umi.

4. O le mea lea, ina ia umi le umi o paʻu paʻepaʻe, taumafai e aloese mai le malamalama malosi.Afai e fesoʻotaʻi ma meaʻai, taumafai e faʻaoga palasitika manino ma leai ni lanu.Afai e te manaʻo e faʻaumatia lenei faʻalavelave, e mafai ona e faʻaopoopoina se aofaʻi o le stabilizer lamolemole.


Taimi meli: Sep-09-2022