• Vaega uamea

Auala e puipuia ai le ele ma le pala o vaega fa'ailoga uamea

Auala e puipuia ai le ele ma le pala o vaega fa'ailoga uamea

O faʻailoga faʻailoga ua faʻaaogaina lautele io tatou olaga i aso faisoo.Ona o le tele o faʻaoga, o manaʻoga lelei mo faʻailoga meafaigaluega o loʻo faʻaleleia pea.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pala i luga ma le tafia o faʻamaufaʻailoga meafaigaluega o se faʻafitauli masani.Mo le togafitia o lenei faʻafitauli, e tele tagata faʻaoga e le manaʻo e vaʻai i le taimi nei, o lea e aliali mai ai faʻafitauli ele ma corrosion o stampings meafaigaluega, Vaʻai pe faʻafefea ona faʻaogaina ma puipuia e le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi vaega gaosi oloa?Sosoo ai,Ningbo SV meafaigaluega palasitika falegaosimeao le a tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga auiliili, e pei ona taua i lalo:

1
1. O vaega faʻamaufaʻailoga uʻamea o le a faʻaogaina le faʻaogaina o le eletise i le faagasologa o le gaosiga.O metotia faʻagasologa e aofia ai le galvanization, copper electroplating, copper nickel alloy, ma isi. Pe a faʻafeiloaʻi tagata faʻatau ma manaʻoga maualalo o oloa, e masani ona tautala, e mafai ona mafaufauina manaoga o oloa mo le galvanization.
2. Mo le auala togafitiga luga ovaega fa'ailoga uamea, o le tau o le galvanizing e maualalo.O ona tulaga lelei o le fa'a'ele'ele ma e le faigofie ona ele.O ona fa'aletonu o le le mafai lea ona fa'aauau pea i le susulu o le 'oloa luga mo se taimi umi.
3. I se si'osi'omaga mālūlū ma susū po'o pogisa fa'alenatura (e pei o timuga i fafo) po'o le ogatotonu o se si'osi'omaga malulu ma susū (e pei o le latalata i le paipa vai), o leluga uameao mea uamea o le a malūlū i le tafia, ma o le a liua le pa'u ma pa'epa'e e pei o le limu i le amataga ma le amataga.O le pito i luga o vaega faʻamaufaʻailoga uamea o le a le faʻaalia seʻia oʻo i le faʻamaufaʻailoga ma faʻapipiʻi, ma o le a leiloa le tausiga o le faʻamaufaʻailoga.A maeʻa ona leiloa le ufiufi, o le faʻaogaina o meafaigaluega o le a ele, ma i le gasologa o le taimi, o le a sili atu ma sili atu ona ogaoga, ma faʻaumatia ai le gafatia e faʻaoga ai.
4. Pe a faʻalavelaveina vaega faʻailoga uʻamea e faʻapipiʻiina, e manaʻomia le pito i luga o le faʻamaufaʻailoga mafiafia.I luga o le faavae o le faʻafefeteina o le zinc, vali se vaega o vali manino.A maeʻa ona faʻatinoina nei vaega e lua, e mafai ona faʻateleina le faʻaogaina o le ola tautua o vaega faʻailoga uʻamea.Fa'aitiiti le tu'uina o fa'ailoga u'amea i se si'osi'omaga pogisa, susu ma malulu.


Taimi meli: Nov-22-2022