• Vaega uamea

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻaogaina o le faʻaogaina o PC / ABS?

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻaogaina o le faʻaogaina o PC / ABS?

PC fa'a eletise /oloa ABSo lo'o fa'aaogaina lautele i totonu o le ta'avale, mea faigaluega fale ma pisinisi ona o latou foliga matagofie uamea.O le faʻatulagaina o meafaitino ma le faʻaogaina o le eletise e masani ona manatu o mea autu ia e aʻafia ai le faʻaogaina o le eletise PC / ABS.Ae ui i lea, e toaitiiti tagata e gauai atu i le faatosinaga afaiga tui tuii luga o le faatinoga electroplating.

vevela tui

I lalo o le tulaga o le mea o le a le ta'e, maualuga tui vevela e mafai ona sili atu fa'atinoga fa'apipi'i.O suʻesuʻega talafeagai e faʻaalia ai pe a faʻatusatusa i oloa e iai le vevela o le tui o le 230 ℃, pe a faʻatuputeleina le vevela i le 260 ℃ - 270 ℃, o le faʻapipiʻiina o le paʻu e faʻateleina e tusa ma le 50%, ma faʻaitiitia le faʻaletonu o foliga vaaia.

Saosaoa tui ma le mamafa

O le mamafa o le tui ma le saoasaoa o le tui e aoga e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le eletise o le PC / ABS.

Fa'atumauina o le mamafa ma le fa'amauina o le tulaga sui

O le maualuga tele o le taofiofia o le mamafa ma le tuai o le suiga o le tulaga o le uuina o le mamafa e faigofie ona oʻo atu ai i le faʻatumuina o oloa, faʻalavelave faʻalavelave i le tulaga o le faitotoa ma maualuga le mamafa o totoe i oloa.O le mea lea, e tatau ona faʻapipiʻi faʻatasi ma le tulaga faʻatumu o oloa.

vevela vevela

O le maualuga o le vevela vevela e aoga e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le eletise o mea.I le maualugalimuvevela, o le meafaitino e lelei le suavai, e faʻamalieina i le faʻatumu, o le filifili mole o loʻo i totonu o le natura curl, o le faʻalavelave i totonu o le oloa e laʻititi, ma ua faʻaleleia atili le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Saosaoa o le siu

Ole saoasaoa ole sikulima pito i lalo e aoga e faʻaleleia ai le faʻaogaina o mea.I le tulaga masani, i luga o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o mea e faʻafefeteina, e mafai ona seti le saoasaoa o le sikulima e faʻapuupuu ai le taimi o le mita nai lo le taimi malulu.

Aotelega:

O le vevela o le tui, le saoasaoa o le tui ma le mamafa, le vevela o le vevela, le taofiofia o le mamafa ma le saoasaoa o le sikulima i le faiga o tui tui o le ai ai se aafiaga i le faʻaogaina o le PC / ABS.

O le aafiaga leaga sili ona tuusao o le mamafa tele i totonu o le oloa, lea o le a aafia ai le tutusa o etching i le coarsening tulaga o electroplating, ona aafia ai lea o le malosi fusifusi plating o le oloa mulimuli.

I se faapuupuuga, o le faʻaogaina o mea PC / ABS e mafai ona faʻaleleia atili e ala i le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le tui ma taumafai e faʻaitiitia le faʻalavelave i totonu o le mea faʻatasi ma le fausaga o oloa, tulaga faʻafefe ma le tulaga o le masini faʻapipiʻi.


Taimi meli: Aukuso-19-2022