• Vaega uamea

Mafua'aga ma Fuafuaga mo Fa'apalapala o Vaega Lapopo'a Fa'asu'iina

Mafua'aga ma Fuafuaga mo Fa'apalapala o Vaega Lapopo'a Fa'asu'iina

E tusa ai ma le talitonuga o le mamanu, o le mafuaaga autu mo le brittleness o tui faʻapipiʻiina vaega o le faʻatonuga o le faʻatonuga o molelaʻau i totonu, sili atu le mamafa o loʻo totoe i totonu, ma isi.
O le mea lea, e tatau ona tausia le maualuga o le vevela vevela ma le vevela vevela e faʻaitiitia ai le pala o vaega faʻapipiʻi tui pe a gaosia tele.vaega fa'apipi'i tui.E le gata i lea, e fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le mamafa e ala i le faʻaleleia lelei o le saoasaoa o tui.Ona o le saoasaoa e maualalo, o le vevela o le faʻafefe o le kelu o le a faʻafefeteina tele, ma o le a pa'ū tele le vevela.E tatau ona mana'omia le tele o le tui o le kelu e fa'atumu ai le ana.
Ina ia mautinoa le mautu ma agavaa oloa lelei, i le amataga o le gaosiga, talu mai le vevela o letui tuie leʻi tulaʻi mai, e sili atu le le faʻaaogaina o vaega muamua 20 tui, ona e fai si maʻaleʻale, aemaise lava o vaega faʻapipiʻiina o loʻo i ai sina faʻalavelave sili atu, e pei o le afi afi, e tatau ona sili atu i le 30 vaega.

2
O le tau e iai fo'i se aafiaga tele i le malepelepe o vaega lapopo'a ua fa'apipi'i tui.A oʻo mai le tau malulu, o le a tatou iloa le tele o tui faʻapipiʻiina vaega na masani ona gaosia, pei oPP, ABS, PC, K meafaitino ma isi vaega faʻatasi ai ma aʻafiaga lelei, faʻafuaseʻi ona pala.O nisi taimi e o'o lava i ni vaega laiti e mafai ona feula, o lea e masani ona toe fa'afo'i mai e tagata fa'atau.
Ina ia mafai ona faʻaumatia le aʻafiaga o le tele o faʻamaʻi i totonu ma le faʻaogaina o le mole mole i luga o le malepelepe o vaega faʻapipiʻi tui, o le vevela togafitiga o vaega faʻapipiʻiina o se fua aoga e puipuia ai le brittleness.
Ina ia faʻamautinoa le faʻamaoni o le oloa i le taumalulu, pe a faʻatagaina le mamanu o oloa, ma faʻataʻitaʻiga uma e agavaa, o mea faʻaoga talafeagai e fetaui ma meafaitino e faʻaopoopoina i le gaosiga o mea mataʻutia, e pei o se vaega itiiti o mea EVA i le PP. meafaitino, o se vaega itiiti o mea K i mea HIPS, ma isi, o se fofo lelei e puipuia ai le brittleness o tui tui vaega.
Mafuaaga mo le pala o vaega lapopo'a ua fa'apipi'i tui:
1. maualuga tui tui kelu;
2. I le taimi o le faʻatumuina o limu, o le vevela e paʻu vave;
3. O molelaʻau totonu o loʻo faʻatulagaina i le itu, ma o le toega o le faʻamalosi i totonu e telē tele;
Faiga e tetee atu i le brittleness:
1. Tausia le maualuga o le vevela vevela ma le vevela vevela;
2. Faʻateleina lelei le saoasaoa o tui kelu;
3. O vaega muamua e 20 tui e le tatau ona faʻaaogaina;
4. Faʻaopoopo le suʻega o le aʻafiaga o suiga o le vevela o le tau;
5. Togafitiga vevela;
6. Aloese mai le fa'afeso'ota'i ma fa'alatalata atu i so'o so'o po'o si'osi'omaga;
7. Fa'aopoopo sa'o mea e fetu'una'i e fetaui ma mea mata i totonu o le gaosiga o mea mata.


Taimi meli: Nov-08-2022