• Vaega uamea

O le a le mataupu faavae galue o le taofi lima hydraulic?

O le a le mataupu faavae galue o le taofi lima hydraulic?

Galuega faavae otaofi lima hydraulic: tipi ese le paipa suauʻu e tau atu i le taofi i tua, faʻafesoʻotaʻi le suauʻu o loʻo i totonu o le pamu faʻamau lima i le pito i luma ma le suauʻu i le pito i tua.A e laa i luga o le vae taofi, o le suauu taofi e tafe i totonu o le pamu taofi lima na matou faʻapipiʻiina mulimuli ane ma galue i luga o uili e fa e pei ona muamua;A e toso i luga le taofi lima hydraulic, o lepamu hydraulicna o le a galue i luga o uili pito i tua, ma o le suauu taofi o le pulepule taofi e vavae ese mai le pito i luma ma tua (o nisi o taofi o le taavale i luma e tufatufaina atu, o lona uiga, o le itu tauagavale i luma ma le taumatau pito i tua e tasi le taamilosaga, ma le taumatau. luma ma le agavale tua o le isi taamilosaga, lea e faigata ona fai atu, E sili ona e suʻe le matai o le fale lipea e fesoasoani ia te oe aʻo leʻi toe faʻaleleia).E mautinoa lava o le faʻailoga 505 o loʻo i ai i le tulaga o le vavaeesega pito i luma. E sili atu le filifilia o paipa uʻamea, paʻu paʻu poʻo faʻamaʻi faʻamaʻi, lea o le a faʻaleagaina ai lou aʻafiaga braking.

Ta'avale hydraulic braking system e fa'atatau i le braking system.O le taʻiala masani galue o le faiga taofi o le faʻaaogaina lea o le feteʻenaʻiga i le va o vaega e le o taamilomilo e fesoʻotaʻi ma le tino (poʻo le faʻavaa) ma vaega feʻaveaʻi e fesoʻotaʻi ma le uili (poʻo le faʻasalalauga) e puipuia ai le taamilosaga poʻo le suiga o le uili. .

O le faiga taofi e masani lava ona aofia ai le taofi, masini eletise eletise, ma isi. O le umi o le taofi uili e aofia ai se vaega taamilo ma se vaega tumau, o le pito i totonu o le paʻu paʻu o le galuega galue, lea e faʻamau i luga o le. uili ma taamilo i le uili.

O pine lagolago (lua) o lo'o fa'amauina i luga o le ipu fa'avae taofi fa'amau ma lagolago i pito pito i lalo o seevae fa'amau e lua.O le pito i fafo lapotopoto o le seevae taofi o loʻo tuʻuina atu foʻi ma se mea e le faʻafefeteina.

O loʻo i ai foʻi se paʻu uili uila uila i luga o le ipu faʻavae taofi, lea e fesoʻotaʻi ma le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le faʻavaa ma sepaipa suauu.O le piston master cylinder piston e fa'agaioia e le aveta'avale e ala i le pedal brake.


Taimi meli: Iuni-24-2022